+373 69318318
+373 69318318
Pagina anterioară

De ce parchetul acoperit cu ulei devine tot mai popular?

 
Atunci când alegeți parchetul, trebuie să înțelegeți din start care sunt așteptările dvs. și să alegeți o acoperirea potrivită. Cel mai des puteți găsi acoperire cu ulei sau lac.

În ultimii ani, acoperirea cu ulei natural a devenit cea mai populară. Mai jos vom oferi câteva exemple de ce merită să alegeți un finisaj cu ulei.

1. Acest tip de pardosea nu alunecă chiar și atunci când este udă;
2. Aspectul parchetului acoperit cu ulei este mai natural, mat, fără luciu excesiv;
3. Uleiul este 100% natural, ecologic și antialergic. Ceea ce este un factor important în special pentru persoanele care suferă de alergii;
4. Un parchet din elemente, acoperit cu ulei, tolerează modificările de temperatură și umiditate mai bine, prin urmare este mai potrivit decât cel lăcuit pentru așezarea pe o podea caldă;
5. Uleiul nu formează o peliculă de polimer pe suprafața plăcii, ceea ce înseamnă că permite lemnului ”să respire”;
6. În caz de deteriorare, poate fi restaurat mai ușor, poate fi îndepărtat doar elementul deteriorat sau numai placa aceasta poate fi acoperită cu ulei (fără a trata întreaga suprafață a podelei).

În fabrica noastră, parchetul este acoperit cu ulei al renumitului brand german „Loba”. De asemenea , la aranjarea parchetului, noi recomandăm clienților adezivul pentru parchet de înaltă calitate „Wakol”, care deja mai bine de 20 de ani ne-a demonstrează fiabilitate, siguranță și o calitate germană impecabilă.

Pentru că suntem distribuitorul oficial al acestor produse, fiecare poate cumpăra ulei și adeziv la prețuri avantajoase.

Acum, că știți puțin mai multe despre parchetul cu ulei, salvați această postare și reveniți la ea înainte de a cumpăra parchet.
În showroom-ul nostru veți găsi o selecție variată de parchet. Vă așteptăm la adresa:

Or. Chișinău, str. Petricani, 17/5
Or. Sîngera Șos. Chișinău-Tighina, 115

tel: 0693 18 318