+373 69318318
+373 69318318

Promoții

Plinta de tip ascuns - invizibilă și indispensabilă

De ce invizibilă? Deoarece este montată la același nivel cu peretele. Pe lângă faptul că acest tip de plintă îndeplinește pe deplin sarcinile sale principale, mai oferă multe alte avantaje

Detalii

De ce parchetul acoperit cu ulei devine tot mai popular?

Atunci când alegeți parchetul, trebuie să înțelegeți din start care sunt așteptările dvs. și să alegeți o acoperirea potrivită. Cel mai des puteți găsi acoperire cu ulei sau lac.

Detalii

Nani: toate ușile sunt vopsite

Dacă pui accent pe rezistența la umiditate, materialele ecologice și durabilitatea ușilor, atunci alege ușile vopsite de la Nani Uși & Parchet.

Detalii

Uși invizibile de la 5800 lei!

Dacă îți dorești uși de interior invizibile, atunci această postare e pentru tine. Ușile cu toc ascuns ajută la păstrarea stilului minimalist al încăperii și îți permit să le schimbi designul chiar și în fiecare an. Foaia de ușă poate avea diferite finisaje precum: furnir lucios sau mat, vopsit sau email.

Detalii

GHID DE PROCURARE A UȘILOR DE INTERIOR DIN LEMN

Ușile de interior din lemn natural sunt foarte rezistente în timp, oferă o bună izolare fonică și termică și sunt mult mai econome în ceea ce privește raportul preț – calitate. Ușile vopsite își mențin forma inițială, fără a se umfla sau încovoia. Sunt foarte ușor de curațat, și nu elimina substanțe toxice. În caz de mici deteriorări, pot fi reparate. Datorită materialelor premium din care sunt fabricate, aceste uși au o perioadă îndelungată de exploatare, astfel, garanția pe care o oferim este de 5 ANI, nici un alt producător sau comerciant nu oferă la moment o garanție atît de mare.

Detalii

Marea deschidere

Fabrica de Uși & Parchet «Nani» te invită la deschiderea showroom-ului din Chișinău! Vino să descoperi zeci de modele de uși și parchet din lemn natural. Nu uita să profiți de reduceri de până la 15% și oferte speciale!

Detalii

Cumpără parchet acum, iar achitarea o faci în rate cu 0% dobândă.

Chiar dacă nu ai toată suma la îndemână, cu LiberCard de la MAIB sau cu Microinvest, poţi cumpăra parchetul dorit acum şi să achiţi în rate.

Detalii

Cumpără uși acum, iar achitarea o faci în rate cu 0% dobândă.

Chiar dacă nu ai toată suma la îndemână, cu LiberCard de la MAIB sau cu Microinvest, poţi cumpăra uşile dorite acum şi să achiţi în rate.

Detalii