+373 69318318
+373 69318318
Fabrica de mobilă «Policasnica»

Fabrica de mobilă «Policasnica» SRL a fost fondată în anul 2000, având ca gen de activitate confecționarea ușilor și a mobilierului după un design individual, adaptat la necesitățile funcționale, dar și gustul specific al fiecărui client în parte. O experiență de zeci de ani ne-a permis să evoluăm în timp, astfel încât să aducem la perfectiune toate lucrarile noastre.

Investiția în utilaje de ultimă generație, în tehnologii noi și mai ales – în angajații companiei, ne-a ridicat pe o treaptă nouă, și anume crearea produselor în serie. În acest sens, vă propunem două produse de calitate: uși de interior si parchet produs în Moldova.

Ușile de interior sunt confecționate din materiale ecologice certificate de laboratoarele internaționale printre care: chrestea importată cât și produsă local, HDF și MDF de densitate înaltă, furnir de stejar, nuc, frasin, și alte specii de copaci. Pentru confecționarea ușilor se folosesc adezive ecologice fără emisii de carbon, oferind clienților noștri un produs prietenos mediului înconjurător.

Vă propunem parchet dublu stratificat confecționat din placaj rezistent la umeditate și placa de 4mm din specii scumpe, precum stejarul, frasinul, nucul, și altele, care vor conferi oricărui interior un aspect distins și o senzație de confort.